Gyűjtés indult a Szent Kereszt templom belső felújítására

Templomunk, a Szent Kereszt Felmagasztalása templom 1962-re épült fel a Jókai utcában. Sok vecsési család vállalt áldozatos munkát, adott adományt ahhoz, hogy elkészüljön.
Mára megint összegyűltek a tennivalók. A templomunk átfogó belső felújításra szorul, hiszen festés közel 30 éve volt utoljára. Ismét a vecsési családokhoz fordulunk segítségért. Szeretnénk az elektromos hálózatot felújítani, a falak festésre szorulnak és a padlózatot is meg kellene újítani.

Hálás köszönetünket fejezzük ki az eddig adakozóknak, akik több mint 3 millió forintot fizettek be 2018. május végéig a Fehér János Alapítvány elkülönített alszámlájára. 56 család, egyesület, civil szervezet támogatta a „falusi” templomot.

Amennyiben Ön is úgy dönt, hogy szeretne csatlakozni a közös kezdeményezéshez, örömmel fogadjuk pénzbeni adományát a következő számlára átutalással vagy befizetéssel. Ha hozzájárul nevének nyilvánosságra hozásához, kérjük a közleménybe írja be a nevét.

Fehér János Közh. Alapítvány „Gyűjtő”

Számlaszám: 11742283-23214778

Amennyiben önnek kényelmesebb a készpénzben történő befizetés, ennek sincs akadálya, kérjük jelezze a következő elérhetőségeinken:

Frühwirthné Halász Melinda 06/30/649-4539

Frühwirth Mihály 06/30/955-7585

 

Tisztelettel és köszönettel: Fehér János Alapítvány és az Egyházközség